Електродивелъпмънт ЕООД

Електродивелъпмънт ЕООД е компания, която вече повече от 10 години се занимава с енергетика и електротехническата промишленост, като сме насочени към изграждане, проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на фотоволтаични системи, зарядни станции за електрически автомобили, системи за управление на дома и други.

Ние се гордеем с дългогодишните си традиции и високите стандарти, които поддържаме в работата си. За нас е важно да предлагаме качествени решения на нашите клиенти и да им осигурим професионална и надеждна електротехническа поддръжка.


Нашата цел е да осигурим спокойствие и сигурност за нас, нашите клоиенти и служители. 


Специализираните ни услуги включват проектиране, изграждане и поддръжка на фотоволтаични системи за всички нужди и цели - от малки системи за собствени нужди до големи централи за производство и продавба на ток. Разполагаме с най-новите технологии и екип от опитни професионалисти, които са готови да отговорят на всички нужди на нашите клиенти.

Solar Energy

Нашата компания предлага и доставка и монтаж на зарядни станции за електрически автомобили. Всички наши зарядни станции са оборудвани с мониторинг и съвременна система за отворено плащане, разработена отнас, за да улеснят процеса на плащане за зареждане на електрическите превозни средства.

При нас можете да намерите и интегрирани системи за управление на дома, включително системи за дистанционен контрол и управление на домашни електроуреди, отоплителни и климатични системи, както и много други умни решения, съобразени с най-високите стандарти за качество и безопасност.

Предлагаме също така подвижни соларни системи за поливане.

Всички наши услуги са съобразени с най-високите стандарти за качество и ефективност.