Електродивелъпмънт ЕООД е създадена през 2009г. Основната ни дейност е в областта на енергетиката и електротехническата промишленост:


·  изграждаме електроинсталации и мрежи с ниско и средно напрежение
·  произвеждаме и оборудваме КТП и ел. табла
·  предлагаме сервизна и абонаментна електроподдръжка на жилищни и офис сгради и промишлени предприятия.След като през 2007г. в България бяха регламентирани изкупните цени на електроенергията произведена от фотоволтаици, ние развихме дейността си като се насочихме и към изграждане, обслужване, профилактика и сервиз на фотоволтаични паркове. Предлагаме проектиране и изграждане на фотоволтаични комплектовани системи  - независими и свързани с мрежата, за собствено ползване и за промишлени цели, присъединени към НН или СрН.


През 2016 г. разработихме системи за напояване, захранвани с генератори на ток, произведен от соларна енергия. Удобството на тези напоителни системи, е че може да се напояват масиви с насаждения, разположени далеч от електропреносната мрежа.


В момента предлагаме доставка и монтаж на зарядни станции за електрически автомобили, оборудвани с мониторинг. Ние разработихме и вградихме в нашите зарядни станции, специализирана система за т. нар. отворено плащане (клиентите могат да използват познати безкасови методи като дебитни или кредитни карти, портфейл на смартфон или решение за уеб плащания, за да заредят електрическото си превозно средство).


Разработихме и интегрирахме успешно системи за контрол и наблюдение на електроцентрали,  домашни електроуреди, отоплителни и климатични системи и други. Това са така наречените системи тип „умна къща“.


Изграждаме отоплителни инсталации с термо помпи и системи за топла вода на слънчева енергия.


Предлагаме също електрически коли, скутери, рикши, велосипеди, тротинетки и др.